Book et træningsophold med din klub hos KonceptHotel.

Vi har plads til alle og har sportshaller, svømmehaller,  skovspor til gang, løb, cykling og MTB lige på den anden side af vejen.

PROFESSIONELLE TRÆNINGSOPHOLD

De mange faciliteter på KonceptHotel og de mange muligheder for aktiviteter lige uden for døren gør os til et perfekt udgangspunkt for grupper fra 10 personer min.

Vi har gjort det nemt og fleksibelt for jer at sammensætte jeres gruppeophold.
Vælg den form for overnatning, der passer jer bedst og foretag eventuelle tilkøb oveni.

1/4 pension indeholder morgenbuffet.
1/2 pension indeholder morgenbuffet og 2 retters aftenmenu.
1/1 pension indeholder morgenbuffet, smørselv madpakke fra morgenbordet. Inkl. ½ l vand og 1 stk. frugt og 2 retters aftenmenu.

Alle måltider serveres i Café Filsø.

Sengelinned og håndklæde er inkl. i prisen.

MTB SPOR HELT TÆT PÅ

Ud over det MTB spor, som vi har på den anden side af vejen, kan vi faktisk tilbyde hele 9 forskellige spor inden for en radius af 40 km. Det er altså ikke for sjov, at vestkysten er kendt for sine MTB spor. Der er ikke blot mange – de er også placeret i hver deres område, så hvert spor er unikt.

Ring 75 27 11 10 og hør nærmere.

VI RUMMER ALLE SPORTSGRENE

Området omkring vores hotel bliver allerede brugt til mange forskellige sportsgrene, som f.eks. svømning, badminton, håndbold, fodbold, exterre, cross løb, maratonløb osv.
Uanset hvilken sportgren du er mest til, har vi plads til dig og kan hjælpe dig med booking af faciliteter.

HVER SIN LYST …

… som man siger. Lokale løb og fiskeri er blot en lille bitte del af, hvad vi kan tilbyde. Nærområdet omkring KonceptHotel har så mange aktiviteter at byde på, at vi ikke vil kede dig med dem alle her på siden. Men det kan da også nævnes, at mange også springer på ridning i skoven, krondyr safari, ravsamling ved stranden, rappelling, kanoture, klatring i junglefun, mini golf og surfing… Vi skal nok hjælpe dig på vej til den ultimative ferie!

Send os dine ønsker om dit træningsophold på info@koncepthotel.dk

– Og vi vender tilbage med et tilbud, der passer til dig