TAG NOGLE DAGE UD AF KALENDEREN

Trænger I til nogle dage fri fra hverdagens stress og jag, så book et ophold på KonceptHotel i rolige og flotte omgivelser tæt på skov og strand. Saml familien og nyd hinandens selskab.

VI GIVER JER PLADS TIL AT VÆRE EN FAMILIE

De mange faciliteter på KonceptHotel og de mange muligheder for aktiviteter lige uden for døren gør os til et perfekt udgangspunkt for familietræf.

 

Vi har gjort det nemt og fleksibelt for jer at sammensætte jeres gruppeophold.

Vælg den form for overnatning, der passer jer bedst og foretag eventuelle tilkøb oveni.

1/4 pension indeholder morgenbuffet.
1/2 pension indeholder morgenbuffet og 2 retters aftenmenu.
1/1 pension indeholder morgenbuffet, smørselv madpakke fra morgenbordet. Inkl. ½ l vand og 1 stk. frugt og 2 retters aftenmenu.

Alle måltider serveres i Café Filsø.

Sengelinned og håndklæde er inkl. i prisen.

PLADS TIL AT VÆRE SAMMEN

På KonceptHotel & Danhostel Blåvandshuk er der højt til loftet og plads til at sprede armene. Lige udenfor har en en have på størrelse med en park, hvor der er mulighed for leg, grill og bål. På den anden side af vejen ligger en hyggelig bøgeskov med gangstier.  Hvis I er til hygge, film og spil, har vi en TV-stue, hvor man kan læne sig tilbage hele familien.

ALLE KAN VÆRE MED

KonceptHotel & Blåvandshuk Danhostel er handicapvenligt. Det betyder at vores fællesarealer samt nogle værelser er indrettet, så der er plads til at komme rundt i kørestol. I skal blot gøre opmærksom på dette forhold ved booking, så vi har mulighed for at give jer det optimale værelse.

JERES FERIE

Det vigtigste for os er, at vi skaber nogle rammer, der giver dig og din familie den bedst mulige ferie. Vi vil have, at I kan føle sig tilpas hos os og har det bedste udgangspunkt for at skabe lige præcis den type ferie, der giver jer mulighed for at nyde hinanden som familie.

Som en del af jeres ferie, serverer vi en lækker morgen-buffet med hjemmebagt brød, hjemmelavede marmelader, pålæg, æg og frugt hver morgen. Al mad herudover kan laves i vores fælleskøkken eller bestilles.

Send os dine ønsker om dit familietræf på info@koncepthotel.dk

– Og vi vender tilbage med et tilbud, der passer til dig