10 HURTIGE OM OS

#1

Vi har 52 værelser, 5 mødelokaler og 2 sale

#2

Vores kokke er urimeligt dygtige

#3

Vores personale har et flot smil

#4

Vi kalder vores udendørsområde for en park

#5

Masser af aktiviteter –
indendørs og udendørs

#6

Vi har 9 MTB spor i en radius af 40 km

#7

Vi har Aal plantage på den anden side af vejen med vandreruter, løberuter og cykelruter

#8

Vi har nogle ret så populære strande næsten lige så tæt på

#9

Vi ligger tæt på både Varde og Esbjerg

#10

Behøver du virkelig en tiende grund?

VI ER KONCEPTHOTEL
Midt i Oksbøl by ligger en naturskøn oase med tilhørende hotelværelser: Koncepthotel & Danhostel Blåvandshuk. Her er der fokus på hjertevarme, hygge og ikke mindst godt humør. Vi har så højt til loftet at der både er plads til børnefamilien, MTB holdet og Konferencer på samme tid. På Koncepthotel har vi nemlig 52 værelser, 5 mødelokaler og 2 sale. Så du kan nok se, at her er plads til alle.

Før du overhovedet bliver sulten, har vores kokke allerede kokkereret og serveret, så maden står klar når du er klar til at spise. Det betyder naturligvis ikke at maden er kold – det betyder blot, at kokkene overholder den aftale, vi har lavet med dig på forhånd. Får du brug for frisk luft på dit besøg, er der i sandhed plads til at brede sig her. KonceptHotel har både sine egne udendørsarealer, en skov og en strand MEGET tæt på, en storby, Junglefun, Tirpitz, Blåvands Zoo og LEGOLAND.

10 PRAKTISKE

1/ Tjek in skal ske mellem 16:00 & 18:00

2/ Ved sen ankomst bedes man henvende sig i receptionen vedr. betaling næste morgen mellem kl. 08.00 – 10.00.  Der kan betales direkte via mobilepay på nr. 88500

3/ Tjek ud skal ske senest kl. 10.00. Ønskes anden tjek ud tid, henvendelse i receptionen

4/ Leje af linnedpakke koster 75 kr.

5/ Opredning koster 20 kr.

6/ Ved leje/opredning af linnedpakke, venligst da aflever brugt sengelinned og håndklæde i kurven ved receptionen ved afrejse

7/ Morgenbuffet serveres mellem kl. 08.00 – 10.00 i spisestuen. Husk at registrere på listen ved indgang til spisestuen. Hvis man ikke har bestilt morgenbuffet og ønsker at benytte sig af det, venligst da henvendelse i receptionen mellem kl. 08.00 – 09.30.

8/ Det er muligt at benytte vores fælleskøkken. Venligst efterlad det rent og opryddet efter brug. Benyttes køleskabet, skal det tømmes ved afrejse.

9/ Vores udendørs grill kan benyttes frit. Dog skal grillen rengøres efter brug. Brug askespanden.

10/ Det er forbudt at ryge indendørs. Ved overtrædelse medføre bøde på kr. 1.000,-

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud