Kalvemørbrad med jomfruhummer fra KonceptHotel i Oksbøl

Luksusbuffet

 – valgfri sammensætning

Forret som buffet

(Vælg min. 2 retter)

Bagt torskefilet med citron og timianstegt dybhavshummer, syrlig avocadomousse, soja/ingefær syltede nødder, brøndkarsesalat og skum på brunet smør og soja

Sukker og saltbagt rødtungefilet med sauce blanquette, rimmede tomater, syltede kartoffelkugler og friterede jordskokker

Krabbeconsommé og krabbesalat med cognac, brunet smør-emulsion, sprød crouton, syltede tomater og karsesalat

Terrin af foie gras d´canard med syltede hokkaido græskartern, sprøde maltflager, ristede nødder, og hjemmelavet balsamicoglace

Rosace af koldrøget Fanø laks med rugbrød og mandelcrumble, mild peberrodscreme, radisespirer, syltede hyldebær og tallerkensmækkere

Hjemmerøget kammuslingcarpaccio med purløgsmayo, syltede havtorn, sprød bruchetta med parmesan, grillet peberfrugt og vinaigrette på vincotto

Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør

Tilkøb af ekstra forret til menuen kr. 30,- pr. ret


Hovedret som buffet

(vælg min. 2 retter)

Hovedret som Buffet indeholder desuden 2 slags spændende salater efter årstiden

Kalvemørbrad med jomfruhummer som ”Surf and turf”, syltede rødløg, parmesankartoffelsoufflé, ærtepuré med champagne, hummercreme og krydderurtesalat

Grillet ”Jersey” oksemørbrad med frisk trøffel, sprød kartoffelkugle, spændende grønsager og sauce ”Amarone”

Trilogi af velhængt okse: letrøget oksefilet, terrin af skank og braiseret bryst, kartoffel-gaufrette, pastinakpuré, oksesky med timian og
ærtesalat med ponzuvinaigrette

Kongen af skoven ”krondyr” på 2 måder – Stegt krondyrryg rullet i svampeaske, rillettes af bov i pankomel, svampesauté, blomkålspuré med brunet smør og ristede hasselnødder

Grillet pighvarfilet med sprøde kapers, skovsyre og syltet citron, quenelles af kartoffel og pancetta samt luftig fiskecreme med kørvel


Dessert som buffet

(Vælg min. 2 retter på nær 3 i 1)

Klassisk creme brûlée, karamelliseret med økologisk rørsukker, friske bær og solbær sorbet

Mørk chokolademousse med bagt sandkage, hindbærsorbet, friske bær og mælkeskum

Hvid chokoladeparfait med Amarena kirsebær, chokoladekaramel i lakrids og tuilles

5 slags ”Unika” oste med syltede oliven, hjemmelavet knækbrød og abrikosmarmelade

Syltede gulerødder ”sous vide i krystalliseret ”jord” med kørvelsukker og mousse

Tilkøb af ekstra dessert til menuen kr. 30,- pr. ret

Pris kr. 490,- pr. kuvert

(Minimum 25 voksne kuverter)