Kurser & Konferencer

Vores kursuspakker er skruet sådan sammen, at det er nemt og bekvemt at afholde møder, kurser og konferencer hos os – fra booking til udtjekning.
Passer du ikke ind i en standardpakke, laver vi bare en speciel pakke til dig.

DIN DAG HOS KONCEPTHOTEL

Når du booker et møde, et kursus eller en konference hos os, er vi gerne med i planlægningen fra start til slut, så vi sikrer at jeres ophold lever op til forventningerne.
Vi bruger derfor vores store ører, når du fortæller om ønsker, krav og behov til arrangementet, såsom teambuilding, og sammensætter så dagen derefter.

HA’ EN FANTASTISK DAG PÅ KONCEPTHOTEL

VORES LOKALER

Vi har 5 mødelokaler med hvert sit navn og et sæt tvillinger; vores 2 sale. Hvert navn dækker over et helt unikt mødelokale med sin egen mængde udstyr, udsigt og unikke størrelse.

Når du booker et kursus, møde eller konference hos os finder vi det rum, hvis indhold matcher jeres behov.

NATURLIG HYGGE I PAUSERNE

KonceptHotel er omringet af skøn natur. De korte pauser kan bruges på vores egne udendørsarealer – parken – mens de længere pauser kan bruges på i Aal plantage med hyggelige stisystemer, hvis man trænger til at få clearet hovedet og få frisk luft til hjernen.
Er man mere til den indendørs hygge, har vi et opholdsrum med lækre loungemøbler, spil og TV, som man kan bryde hjernen med i pausen.

SERVICE OG TEKNIK I MØDELOKALER

Ved ankomst følger vi dig hen til det mødelokale, vi har aftalt og gennemgår det tekniske udstyr, så vi sikrer, at du har alt hvad du skal bruge til dit arrangement.
Alle mødelokaler har projekter/lærred, tavle/flipover og skærme i grupperummene. Der er mulighed for at tilslutte VGA og/eller HDMI og mini HDMI enten direkte eller via adaptere. Endvidere er der mobil mikrofon, mobilt lydanlæg samt en mobil projektor, som kan tilsluttes, hvor der må være behov.
Der vil være blokke, kuglepenne og navneskilte til alle mødedeltagere.

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud