Kalvemørbrad med jomfruhummer fra KonceptHotel i Oksbøl

Klassisk buffet

– valgfri sammensætning

Forret som buffet

(Vælg min. 2 retter)

Røget landskinke med melonkugler, peberfrugt, hjemmelavet dressing og spændende salat

Kold fiskeanretning med ovnbagt laksefilet, friske Nordsørejer, dressing, farverig salat og pynt

Cremet tunmousse med ristede mandelflager, rejer, farverig salat og tomatiseret dressing

Sprøde luksustarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og hakket persille

Røget lakseroulade med spinatbund, flødeostecreme med tomat og citron, purløgscreme og salat

Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør

Tilkøb af ekstra forret til menuen kr. 30,- pr. ret.

Hovedret som buffet

Stegt glaseret skinke med brun farin og sennep

Rosastegt oksecuvette med frisk timian og knust sort peber

Flødebagte kartofler med rosmarin og løg

Rødvinssauce med fløde og bacon

Farverig salatbar med friske grøntsager og hjemmelavet dressing

Marineret broccolisalat med spændende grøntsager, cremefraiche og bacon

Dessert som buffet

(Vælg min. 2 retter)

Rubinsteinfromage på knust makronbund, fyldte vandbakkelser, flødeskum og chokoladesnirkel

Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, jordbærsauce og flødeskum

Lille chokoladenøddekurv med 1 slags is, bærsauce og friske frugter

Hjemmelavet isbombe med 2 slags is, sorbet, bærsauce, flødeskum og friske frugter

Luftig citronfromage pyntet med flødeskum og chokoladepynt

Tilkøb af ekstra dessert til menuen kr. 30,- pr. ret

Pris kr. 325,- pr. kuvert.

(Minimum 25 voksne kuverter)

Ekstra kød som tilkøb:

Braiseret kalvesteg med havsalt og urter

Farseret kalkunbryst med soufflefars

Hjemmelavede klassiske kalve og flæskefrikadeller

Tilkøb af ekstra kødret til menuen kr. 20,- pr. ret

Ekstra kartoffel som tilkøb:

Råstegte bådkartofler med paprika og estragon

Små stegte kartofler vendt med friske krydderurter

Bagt kartoffelmos med revet ost og oregano

Tilkøb af ekstra kartofler til menuen kr. 15,- pr. ret

Ekstra salat som tilkøb:

Sprød bladsalat med ristede nødder og vinaigrette

Marineret pastasalat med spændende grønsager, olie/eddikedressing

Tomatsalat med hakkede rødløg, olivenolie og frisk basilikum

Tilkøb af ekstra salat til menuen kr. 15,- pr. ret

 

Ekstra saucer som tilkøb:

Hjemmelavet whiskysauce med rosmarin

Tomatiseret hvidvinssauce med bacon og løg

Pisket bearnaisesauce med frisk estragon

Tilkøb af ekstra sauce til menuen kr. 10,- pr. ret