KonceptHotel og EU Databeskyttelseforordningen – GDPR

Her på KonceptHotel ønsker vi at overholde gældende lovgivning omkring den nye Databeskyttelsesforordning i EU. Derfor respekterer vi naturligvis også, hvis man som kunde ønsker indsigt i, hvilke data vi opbevarer på vores kunder.

KonceptHotel er dataansvarlig og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker ansvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores dataansvarlige er:
Direktør Vicky Nielsen
info@koncepthotel.dk
Tel. 75 27 11 10

Indsamling, behandling og brug af personoplysninger:

Vi bruger dine data, som du giver os frivilligt til ordrebehandling i KonceptHotel. Oplysninger omkring allergier og handicap har altid reference til et hotelværelse eller selskab og aldrig direkte til enkeltpersoner.

Hver gang du besøger en side på vores webside, lagres den anonymiserede IP-adresse på din computer og internetudbyder, dato, varighed og tidspunkt for adgang samt navnet på den åbnede fil sammen med datamængden i en logfil. Du kan dermed bruge vores hjemmeside uden at give nogen personlige oplysninger. Vi gemmer kun data uden reference til en enkeltperson, såsom navnet på din internetudbyder, den side hvorfra du besøger os, eller navnet på den viste side. Disse data bliver udelukkende vurderet for at forbedre vores produkter og tilbud og tillader ikke, at der kan drages personlige konklusioner om dig.

Derudover gemmes der kun persondata, hvis du giver os dem frivilligt, feks. som led i en online forespørgsel. Du vil blive informeret i de respektive indtastnings-og kontaktformularer om formålet med indsamlingen af de data.

Er du tilmeldt nyhedsbrevet fra Danhostel, medlem af kundeklubben eller har deltaget i en kalitetsmåling, så er Danhostel den dataansvarlige. Se deres persondatapolitik via dette link:
www.danhostel.dk/persondatapolitik

Datasikkerhed:

Vi sikrer vores webside og andre systemer ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod tab, ødelæggelse, adgang, ændring eller distribution af dine data af uautoriserede personer. I tilfælde af sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Adgang til oplysninger:

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger, vi har om dig, og du kan efter henvendelse til os, få dem slettet – medmindre der er nogle handels- og skatteretlige opbevaringsperioder, der skal overholdes.

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller have os til at slette eller rette dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen vicky@koncepthotel.dk

Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.

For mere information, ring til Direktør Vicky Nielsen på 75 27 11 10.