Kalvemørbrad med jomfruhummer fra KonceptHotel i Oksbøl

Fest buffet

 – valgfri sammensætning

Forret som buffet

(Vælg min. 2 retter)

Bagt filet af laks med citronkartoffelpuré, taggiasche oliven, cremet estragonsauce, ægte laksekaviar, crouton og krydderurtesalat

Stegt helleflynderfilet med cremet risotto, brøndkarsesalat med granatæble, karseolie, høvlet parmesan og dampede blåmuslinger á part

Lameller af koldrøget Hjerting laks med rugbrødscrouton, mild rygeostecreme, jordnøddemarineret frisésalat, dild og høvlede radiser

Oksebresaola med artiskokpuré, syltet butternutsquash, marineret bulls bloodsalat, stegte skorzonerrødder og poppede græskarkerner

Carpaccio af oksemørbrad med sennepsvinaigrette, salat buket, frisk basilikum, ristede pinjekerner, tomatconcassé og høvlet parmesan

Riellettes af Fanø laks og pocheret laks med råsyltede pærer, granatæblekerner, marineret salat, saltristede mandler og pestocrouton

Røget dyrekølle med jordskokmayo, rimmede agurker, sprøde jordskokker, rugbrødscrumble og kinesiske babyspirer

Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør

Tilkøb af ekstra forret til menuen kr. 30,- pr. ret


Hovedret som buffet

(vælg min. 2 retter)

Hovedret som Buffet indeholder desuden 2 slags spændende salater efter årstiden

Unghanebryst fra Hopballe Mølle, farseret med krydderurtesouffléfars, kraftig basilikumscreme, spinatkartoffelpuré, grillet fennikel ”sous vide” og dehydrerede tomater

Grillstegt kalvefilet med krydderurtekappe, persillerodspuré, dampede krebsehaler, kalvesky med rosa peberkorn, fennikelcrudité og råstegte bådkartofler med estragonsalt

Rosastegt dyrekølle med frisk rosmarin og ristede knuste enebær, confiterede rodfrugter med svampe og persille, kraftig vildtsky med balsamico, rødbedeblade og sprøde bouillonkartofler

Roulade af ”Antonius” svinemørbrad, med svampe – og persillesoufflefars, sauce Royal, grøn krydderurtekartoffel, smørglaserede mini gulerødder med fennikelfrø samt hjemmelavede flæskesvær med havsalt

Rosastegt Irsk oksemørbrad med tomatiseret bearnaisesauce, kartoffellasagne, syltede svampe, stegte løg og ærtesauté med mynte

Braiserede svinekæber med trøffelsky, knoldselleripuré med brunet smør, glaserede rodfrugter og friterede kartofler med oreganosalt

Rosastegt lammefilet med krydderurtepanade, kartoffelfondant med citrontimian, hvidløg/chili stegte scampirejer, klassisk ratatouilles og sauce Arabica


Dessert som buffet

(Vælg min. 2 retter på nær 3 i 1)

Terrin med dobbelt chokolademousse, chokoladeshine, brombærsirup og brombærkys

Tiramisu med espresso, bitter kakao, lady fingers, mascarpone, friske bær og mynte

Fragilitéroulade med 2 slags sorbet og vaniljeis, dertil frugtpuré, chokoladesnirkel og friske frugter

3 i 1 – Hindbær panna cotta, gateau Marcel og creme brûlee – friske bær og marengs

Hjemmelavet vaniljeis rullet i Oreo-crumble, sprød vaffel, friske bær og myntesirup

Bagt æblekage med mandler, vaniljesoftice, krystalliseret hvid chokolade og dehydrerede æbler

Hjemmelavet jordbærparfait med marengsbund, jordbærsirup, syltede jordbær og jordbærstøv

Tilkøb af ekstra dessert til menuen kr. 30,- pr. ret

Pris kr. 400,- pr. kuvert.

(Minimum 25 voksne kuverter)