Bedsteforældrelejr med DGI på KonceptHotel i uge 29 er desværre aflyst pga. covid-19!
Det er sejt at være med bedste på lejr…

Tag børnebørnene eller bedsteforældrene med på DGI’s lejr på KonceptHotel i uge 31

Her kan I hygge jer med familien og deltage i et væld af aktiviteter og udflugter ved Vestkysten.
Vi sørger for lækker forplejning og overnatning i samme værelse på KonceptHotel.

Hent brochuren fra DGI her

Tilmelding på DGI.dk 

PLADS TIL AT VÆRE SAMMEN

På KonceptHotel & Danhostel Blåvandshuk er der højt til loftet og plads til at sprede armene. Lige udenfor har en en have på størrelse med en park, hvor der er mulighed for leg, grill og bål. På den anden side af vejen ligger en hyggelig bøgeskov med gangstier.  Hvis I er til hygge, film og spil, har vi en TV-stue, hvor man kan læne sig tilbage hele familien.

VI GIVER JER PLADS TIL AT VÆRE EN FAMILIE

ALLE KAN VÆRE MED

KonceptHotel & Blåvandshuk Danhostel er handicapvenligt. Det betyder at vores fællesarealer samt nogle værelser er indrettet, så der er plads til at komme rundt i kørestol. I skal blot gøre opmærksom på dette forhold ved booking, så vi har mulighed for at give jer det optimale værelse.

LÆKKER MAD

Som en del af jeres ferie, serverer vi en lækker morgen-buffet med hjemmebagt brød, hjemmelavede marmelader, pålæg, æg og frugt hver morgen. Al mad herudover kan laves i vores fælleskøkken eller bestilles.

JERES FERIE

Det vigtigste for os er, at vi skaber nogle rammer, der giver dig og din familie den bedst mulige ferie. Vi vil have, at I kan føle sig tilpas hos os og har det bedste udgangspunkt for at skabe lige præcis den type ferie, der giver jer mulighed for at nyde hinanden som familie.

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud