AKTIV FAMILIELEJR 2019

Har du og din familie lyst til at holde en aktiv og anderledes sommerferie i Eventyrets land, omkring Oksbøl kun få km fra Vesterhavet?

Book en fantastisk aktiv familielejr på KonceptHotel i uge 28!

Tag familien med på en aktiv ferie ved Vestkysten i rummelige og attraktive rammer, tæt på natur og mange lokale seværdigheder.

Efter ankomst om lørdagen nyder vi en fælles frokost kl. 12, hvorefter vi på et fællesmøde planlægger netop jeres program for ugen.

Vi har fokus på at give jer fuld forplejning for alle pengene, så I kun skal koncentrere jer om at have det sjovt med familien.

Vi glæder os til at se jer!

SPORT

Badminton

Volley

Hockey

Fodbold

Skydning

Tennis

Basket

Cykling

AKTIVITETER

Morgenløb

Morgengymnastik

Yoga

Spring

Stjerneløb

Børnedans

Rundbold

Zumba

UDFLUGTER

Strandtur

Kanotur

Gysertur

Klatretur

MTB-ruter

Løbetur

Shopping

LEG & HYGGE

Snobrød ved bålet

Leg i haven

Stratego

“Krig” i skoven

Leg i hallen

Brætspil

Bordfodbold

AKTIV FAMILIEFERIE I UGE 28

En ferie hvor der er plads til aktiviteter, hyggeligt samvær med andre og ikke mindst afslapning? Hvor ungerne får masser af udfordringer og spillerum, både sammen med andre børn og sammen med familien. Og her skal du ikke tænke på indkøb, madlavning eller opvask.

Ingen sommerferie uden en aktiv famileferie – det siger mange som har deltaget i vores Aktiv Ferielejre og naturligvis er vi klar igen i 2019.

Lejren afholdes i: Uge 28 (lørdag d. 06.07 – fredag d. 12.07)

Vi starter lørdag til frokost kl 12.00 lørdag og slutter efter morgenkaffe fredag.

Fuld forplejning alle 6 dage.

TILMELDING

Tilmelding via mail med angivelse af antal, navne, adresse, telefonnummer samt alder på børn.

Tilmelding på info@koncepthotel.dk

Pris pr voksen (fra og med 12 år) kr. 2995,- inkl. fuld forplejning.

Pris pr barn (fra og med 3 år) kr 1895,- inkl. fuld forplejning.

Børn under 3 år er gratis.

Depositum kr. 500.00 pr person betales ved tilmelding.

Beløbet bedes overført til Sydbank, reg.nr 7700 – konto nr. 1283480.

Vi glæder os til at se jer!

PLADS TIL AT VÆRE SAMMEN

På KonceptHotel & Danhostel Blåvandshuk er der højt til loftet og plads til at sprede armene. Lige udenfor har vi en have på størrelse med en park, hvor der er mulighed for leg, grill og bål. På den anden side af vejen ligger en hyggelig bøgeskov med gangstier.  Hvis I er til hygge, film og spil, har vi en TV-stue, hvor man kan læne sig tilbage hele familien.

VI GIVER JER PLADS TIL AT VÆRE EN FAMILIE

ALLE KAN VÆRE MED

KonceptHotel & Blåvandshuk Danhostel er handicapvenligt. Det betyder at vores fællesarealer samt nogle værelser er indrettet, så der er plads til at komme rundt i kørestol. I skal blot gøre opmærksom på dette forhold ved booking, så vi har mulighed for at give jer det optimale værelse.

LÆKKER MAD

Som en del af jeres ferie, serverer vi en lækker morgen-buffet med hjemmebagt brød, hjemmelavede marmelader, pålæg, æg og frugt hver morgen. Al mad herudover kan laves i vores fælleskøkken eller bestilles.

JERES FERIE

Det vigtigste for os er, at vi skaber nogle rammer, der giver dig og din familie den bedst mulige ferie. Vi vil have, at I kan føle jer godt tilpas hos os og har det bedste udgangspunkt for at skabe lige præcis den type ferie, der giver jer mulighed for at nyde hinanden som familie.

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud