Kalvemørbrad med jomfruhummer fra KonceptHotel i Oksbøl

3 Retters Klassisk Menu

Vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert

Forretter

 (serveres på tallerken)

Fyldt spinatpandekage med karrystuvede grøntsager, skinke, små salater og dressing.

Kold fisketallerken med ovnbagt laksefilet, friske Nordsørejer, dressing, farverig salat og pynt.

Cremet tunmousse med ristede mandelflager, rejer, farverig salat og tomatiseret dressing.

Sprøde luksus tarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og hakket persille.

Røget lakseroulade med spinatbund, flødeostecreme med tomat og citron, purløgscreme og salat.

Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.


Hovedretter

(serveres på fade)

Oksesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, fuglerede med waldorfsalat, halve æbler med ribsgelé og flødevildtsauce.

Sprængt stegt svinekam med aspargessauce, persillekartofler samt årstidens grøntsager.

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, asier, brunede og hvide kartofler og flæskestegssauce.

Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, hvide kartofler, klassiske grøntsager og flødeskysauce

Sprængt oksebryst med peberrodssauce, persillekartofler, klassiske grøntsager og hjemmesyltede rødbeder.


Desserter

(serveres på tallerken eller sendes rundt)

Rubinsteinfromage på knust makronbund, fyldte vandbakkelser, flødeskum og chokoladesnirkel.

Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, jordbærsauce og flødeskum.

Chokoladenøddekurv med 3 slags is, bærsauce og friske frugter.

Hjemmelavet isbombe med 2 slags is, bærsauce, flødeskum og friske frugter.

Luftig citronfromage pyntet med flødeskum og chokoladepynt.

Pris kr. 300,- pr. kuvert.

(Minimum 25 voksne kuverter)