Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. De nærmeste skovspor til gang, løb, cykling og MTB ligger lige på den anden side af vejen. 

MTB SPOR
HELT TÆT PÅ

Ud over det MTB spor, som vi har på den anden side af vejen, kan vi faktisk tilbyde hele 9 forskellige spor inden for en radius af 40 km. Det er altså ikke for sjov, at vestkysten er kendt for sine MTB spor. Der er ikke blot mange – de er også placeret i hver deres område, så hvert spor er unikt.

ET NATURSKØNT STED MED AKTIVE OPLEVELSER I BAGHAVEN

VI RUMMER ALLE SPORTSGRENE

Området omkring vores hotel bliver allerede brugt til mange forskellige sportsgrene, som f.eks. svømning, badminton, håndbold, fodbold, exterre, cross løb, maratonløb osv.
Uanset hvilken sportgren du er mest til, har vi plads til dig og kan hjælpe dig med booking af faciliteter.

PÅ VORES HOTEL HAR VI…

…130 senge fordelt på 52 værelser

Desuden har vi 1 køjerum til 20 personer.

HVER SIN LYST …

… som man siger. Lokale løb og fiskeri er blot en lille bitte del af, hvad vi kan tilbyde. Nærområdet omkring KonceptHotel har så mange aktiviteter at byde på, at vi ikke vil kede dig med dem alle her på siden. Men det kan da også nævnes, at mange også springer på ridning i skoven, krondyr safari, ravsamling ved stranden, rappelling, kanoture, klatring i junglefun, mini golf og surfing… Vi skal nok hjælpe dig på vej til den ultimative ferie!

HVAD SIGER VORES KUNDER…

“Fantastisk udgangspunkt for MTB freaks. Lige i midten af masser af gode spor. Super sted. Sødt og imødekommende personale og lækker morgenmad. Kan bestemt anbefales.
Billige priser og der er alle de ting der skal være.”

Anne Mette Lee Nielsen

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud