2 og 3 Retters menu valgfri

Forretter

Reje cocktail  med brød og smør
2 stk. tarteletter med høns i fløde asparges
Varmrøget peberlaks på salat og urtedressing

Hovedret

Hvidløgsmarineret svinefilet med stegte kartofler
Kalvesteg med hvide kartofler, eller som vildt
Oksesteg med hvide kartofler
Fyldt kyllingbryst med ost og pesto samt flødekartofler
Grillet banderet svinemørbrad med små stegte kartofler
Flæskesteg med hvide kartofler og rødkål
Hakkedreng med bløde løg
Frikadeller med hvide kartofler

Alle retter serveres med salater eller grønt efter årstiden samt sauce.

Dessert

Citronfromage
Rom fromage
Frugttærte på mazarinbund med creme fraishe
2 slags hjemmelavet is

2 retter kr. 135,-  Vælg 1 foret eller dessert samt 1 hovedret

3 retter kr. 175,-  Vælg 1 forret – 1 hovedret – 1 dessert

MIN. 10 betalende kuverter