2 og 3 Retters menu valgfri

2 retter kr. 135,-  Vælg 1 foret eller dessert samt 1 hovedret

3 retter kr. 175,-  Vælg 1 forret – 1 hovedret – 1 dessert

Forretter

  • Reje cocktail  med brød og smør
  • 2 stk. tarteletter med høns i fløde asparges
  • Varmrøget peberlaks på salat og urtedressing

Hovedret

  • Hvidløgsmarineret svinefilet med stegte kartofler
  • Kalvesteg med hvide kartofler, eller som vildt
  • Oksesteg med hvide kartofler
  • Fyldt kyllingbryst med ost og pesto samt flødekartofler
  • Grillet banderet svinemørbrad med små stegte kartofler
  • Flæskesteg med hvide kartofler og rødkål
  • Hakkedreng med bløde løg
  • Frikadeller med hvide kartofler

Alle retter serveres med salater eller grønt efter årstiden samt sauce.

Dessert

  • Citronfromage
  • Rom fromage
  • Frugttærte på mazarinbund med creme fraishe
  • 2 slags hjemmelavet is

MIN. 10 betalende kuverter