Luksusbuffet

 – valgfri sammensætning

Forret som buffet (Vælg min. 2 retter)

  • Bagt torskefilet med citron og timianstegt dybhavshummer, syrlig avocadomousse, soja/ingefær syltede nødder, brøndkarsesalat og skum på brunet smør og soja.
  • Sukker og saltbagt rødtungefilet med sauce blanquette, rimmede tomater, syltede kartoffelkugler og friterede jordskokker.
  • Krabbeconsommé og krabbesalat med cognac, brunet smør-emulsion, sprød crouton, syltede tomater og karsesalat.
  • Terrin af foie gras d´canard med syltede hokkaido græskartern, sprøde maltflager, ristede nødder, og hjemmelavet balsamicoglace.
  • Rosace af koldrøget Fanø laks med rugbrød og mandelcrumble, mild peberrodscreme, radisespirer, syltede hyldebær og tallerkensmækkere.
  • Hjemmerøget kammuslingcarpaccio med purløgsmayo, syltede havtorn, sprød bruchetta med parmesan, grillet peberfrugt og vinaigrette på vincotto.

Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.

Tilkøb af ekstra forret til menuen kr. 30,- pr. ret.


Hovedret som buffet
(vælg min. 2 retter)

Hovedret som Buffet indeholder desuden 2 slags spændende salater efter årstiden

  • Kalvemørbrad med jomfruhummer som ”Surf and turf”, syltede rødløg, parmesankartoffelsoufflé, ærtepuré med champagne, hummercreme og krydderurtesalat.
  • Grillet ”Jersey” oksemørbrad med frisk trøffel, sprød kartoffelkugle, spændende grønsager og sauce ”Amarone”.
  • Trilogi af velhængt okse: letrøget oksefilet, terrin af skank og braiseret bryst, kartoffel-gaufrette, pastinakpuré, oksesky med timian og
    ærtesalat med ponzuvinaigrette
  • Kongen af skoven ”krondyr” på 2 måder – Stegt krondyrryg rullet i svampeaske, rillettes af bov i pankomel, svampesauté, blomkålspuré med brunet smør og ristede hasselnødder.
  • Grillet pighvarfilet med sprøde kapers, skovsyre og syltet citron, quenelles af kartoffel og pancetta samt luftig fiskecreme med kørvel.


Dessert som buffet
(Vælg min. 2 retter på nær 3 i 1)

  • Klassisk creme brûlée, karamelliseret med økologisk rørsukker, friske bær og solbær sorbet
  • Mørk chokolademousse med bagt sandkage, hindbærsorbet, friske bær og mælkeskum
  • Hvid chokoladeparfait med Amarena kirsebær, chokoladekaramel i lakrids og tuilles
  • 5 slags ”Unika” oste med syltede oliven, hjemmelavet knækbrød og abrikosmarmelade
  • Syltede gulerødder ”sous vide i krystalliseret ”jord” med kørvelsukker og mousse

Tilkøb af ekstra dessert til menuen kr. 30,- pr. ret.Tilkøb af ekstra dessert til menuen kr. 30,- pr. ret.

Pris kr. 490,- pr. kuvert.

(Minimum 25 voksne kuverter)