Vi har et væld af aktiviteter i området, som giver fantastiske muligheder for at sammensætte en sund blanding af aktive og kulturelle lejrskoleophold.

VI HJÆLPER

Når du bestiller et lejrskoleophold hos os, hjælper vi gerne med at planlægge opholdet, ud over blot sengepladser og mad. Vi kommer gerne med indspark til mulige aktiviteter, som vi naturligvis også gerne booker for jer, så I blot skal holde styr på børnene.

HOLD BØRNENE IGANG!

SKOV OG STRAND

Lige ovre på den anden side af vejen ligger der en stor skov med mange stisystemer, hyggekroge og gemmesteder, som gør den optimal til skattejagt. Med kun 10 min i bil, er I helt ude ved vestkysten med skønne badestrande og Blåvand fyr, hvor I kan komme hel op i toppen og se ud over havet.

KONCEPTHOTEL LIGGER I OKSBØL

Det betyder, at vi er ca. 10 min fra Blåvand, 15 min. fra Varde, 20 min. fra Esbjerg og 60 min. fra Billund. Derfor er det måske selvsagt at mulighederne for at holde børnene igang med forskellige aktiviteter er nærmest endeløse.

VORES AKTIVITETER

INDENDØRS:
Billard, bordfodbold, div. brætspil og en hyggelig opholdsstue med TV. Over alt på hotellets område er der trådløst internet, skønne sofaer og hyggekroge.

UDENDØRS:
Fodbold, petanque og stangtennis. Til eftermiddags- eller aftenhygge har vi en stor bålplads med siddepladser. Det er muligt at bestille snobrødsdej i vores køkken.

STANDARDPRIS FOR LEJRSKOLE

275 kr. pr. person

pr. nat ved min. 2 døgn

Overnatning
Morgenbuffet
Madpakke m/ frugt & vandflaske
2-retters aftensmad m/ saft og isvand

GRATIS TRANSPORT MED DSB

Når man skal på lejrskole, kan man komme gratis af sted med DSB. Skoleklasser kan én gang i løbet af et skole år ansøge om frirejse med DSB.

Vær opmærksom på følgende:
Bestillingsfristen er senest 10 uger før afrejsen (71 dage)
Bestilling skal ske klassevist med max. 30 personer inkl. Lærere

PÅ VORES HOTEL HAR VI…

…130 senge fordelt på 52 værelser

Desuden har vi 1 køjerum til 20 personer.

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud

Indhent tilbud