Klassisk buffet

– valgfri sammensætning

Forret som buffet (Vælg min. 2 retter)

  • Røget landskinke med melonkugler, peberfrugt, hjemmelavet dressing og spændende salat
  • Kold fiskeanretning med ovnbagt laksefilet, friske Nordsørejer, dressing, farverig salat og pynt
  • Cremet tunmousse med ristede mandelflager, rejer, farverig salat og tomatiseret dressing
  • Sprøde luksustarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og hakket persille
  • Røget lakseroulade med spinatbund, flødeostecreme med tomat og citron, purløgscreme og salat

Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.

Tilkøb af ekstra forret til menuen kr. 30,- pr. ret.

Hovedret som buffet

  • Stegt glaseret skinke med brun farin og sennep
  • Rosastegt oksecuvette med frisk timian og knust sort peber
  • Flødebagte kartofler med rosmarin og løg
  • Rødvinssauce med fløde og bacon
  • Farverig salatbar med friske grøntsager og hjemmelavet dressing
  • Marineret broccolisalat med spændende grøntsager, cremefraiche og bacon

Dessert som buffet (Vælg min. 2 retter)

  • Rubinsteinfromage på knust makronbund, fyldte vandbakkelser, flødeskum og chokoladesnirkel.
  • Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, jordbærsauce og flødeskum.
  • Lille chokoladenøddekurv med 1 slags is, bærsauce og friske frugter.
  • Hjemmelavet isbombe med 2 slags is, sorbet, bærsauce, flødeskum og friske frugter.
  • Luftig citronfromage pyntet med flødeskum og chokoladepynt.

Tilkøb af ekstra dessert til menuen kr. 30,- pr. ret.

Pris kr. 325,- pr. kuvert.

(Minimum 25 voksne kuverter)

Ekstra kød som tilkøb:

  • Braiseret kalvesteg med havsalt og urter
  • Farseret kalkunbryst med soufflefars
  • Hjemmelavede klassiske kalve og flæskefrikadeller

Tilkøb af ekstra kødret til menuen kr. 20,- pr. ret

Ekstra kartoffel som tilkøb:

  • Råstegte bådkartofler med paprika og estragon
  • Små stegte kartofler vendt med friske krydderurter
  • Bagt kartoffelmos med revet ost og oregano

Tilkøb af ekstra kartofler til menuen kr. 15,- pr. ret.

Ekstra salat som tilkøb:

  • Sprød bladsalat med ristede nødder og vinaigrette
  • Marineret pastasalat med spændende grønsager, olie/eddikedressing
  • Tomatsalat med hakkede rødløg, olivenolie og frisk basilikum

Tilkøb af ekstra salat til menuen kr. 15,- pr. ret.

 

Ekstra saucer som tilkøb:

  • Hjemmelavet whiskysauce med rosmarin
  • Tomatiseret hvidvinssauce med bacon og løg
  • Pisket bearnaisesauce med frisk estragon

Tilkøb af ekstra sauce til menuen kr. 10,- pr. ret.