Fest buffet

 – valgfri sammensætning

Forret som buffet (Vælg min. 2 retter)

  • Bagt filet af laks med citronkartoffelpuré, taggiasche oliven, cremet estragonsauce, ægte laksekaviar, crouton og krydderurtesalat.
  • Stegt helleflynderfilet med cremet risotto, brøndkarsesalat med granatæble, karseolie, høvlet parmesan og dampede blåmuslinger á part.
  • Lameller af koldrøget Hjerting laks med rugbrødscrouton, mild rygeostecreme, jordnøddemarineret frisésalat, dild og høvlede radiser.
  • Oksebresaola med artiskokpuré, syltet butternutsquash, marineret bulls bloodsalat, stegte skorzonerrødder og poppede græskarkerner.
  • Carpaccio af oksemørbrad med sennepsvinaigrette, salat buket, frisk basilikum, ristede pinjekerner, tomatconcassé og høvlet parmesan
  • Riellettes af Fanø laks og pocheret laks med råsyltede pærer, granatæblekerner, marineret salat, saltristede mandler og pestocrouton
  • Røget dyrekølle med jordskokmayo, rimmede agurker, sprøde jordskokker, rugbrødscrumble og kinesiske babyspirer

Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.

Tilkøb af ekstra forret til menuen kr. 30,- pr. ret.


Hovedret som buffet
(vælg min. 2 retter)

Hovedret som Buffet indeholder desuden 2 slags spændende salater efter årstiden

  • Unghanebryst fra Hopballe Mølle, farseret med krydderurtesouffléfars, kraftig basilikumscreme, spinatkartoffelpuré, grillet fennikel ”sous vide” og dehydrerede tomater.
  • Grillstegt kalvefilet med krydderurtekappe, persillerodspuré, dampede krebsehaler, kalvesky med rosa peberkorn, fennikelcrudité og råstegte bådkartofler med estragonsalt
  • Rosastegt dyrekølle med frisk rosmarin og ristede knuste enebær, confiterede rodfrugter med svampe og persille, kraftig vildtsky med balsamico, rødbedeblade og sprøde bouillonkartofler.
  • Roulade af ”Antonius” svinemørbrad, med svampe – og persillesoufflefars, sauce Royal, grøn krydderurtekartoffel, smørglaserede mini gulerødder med fennikelfrø samt hjemmelavede flæskesvær med havsalt.
  • Rosastegt Irsk oksemørbrad med tomatiseret bearnaisesauce, kartoffellasagne, syltede svampe, stegte løg og ærtesauté med mynte.
  • Braiserede svinekæber med trøffelsky, knoldselleripuré med brunet smør, glaserede rodfrugter og friterede kartofler med oreganosalt.
  • Rosastegt lammefilet med krydderurtepanade, kartoffelfondant med citrontimian, hvidløg/chili stegte scampirejer, klassisk ratatouilles og sauce Arabica.


Dessert som buffet
(Vælg min. 2 retter på nær 3 i 1)

  • Terrin med dobbelt chokolademousse, chokoladeshine, brombærsirup og brombærkys
  • Tiramisu med espresso, bitter kakao, lady fingers, mascarpone, friske bær og mynte.
  • Fragilitéroulade med 2 slags sorbet og vaniljeis, dertil frugtpuré, chokoladesnirkel og friske frugter.
  • 3 i 1 – Hindbær panna cotta, gateau Marcel og creme brûlee – friske bær og marengs.
  • Hjemmelavet vaniljeis rullet i Oreo-crumble, sprød vaffel, friske bær og myntesirup.
  • Bagt æblekage med mandler, vaniljesoftice, krystalliseret hvid chokolade og dehydrerede æbler
  • Hjemmelavet jordbærparfait med marengsbund, jordbærsirup, syltede jordbær og jordbærstøv

Tilkøb af ekstra dessert til menuen kr. 30,- pr. ret. 

Pris kr. 400,- pr. kuvert.

(Minimum 25 voksne kuverter)