Kalvemørbrad med jomfruhummer fra KonceptHotel i Oksbøl

3 Retters Luksus Menu


Forretter
(serveres på tallerken)

  • Bagt torskefilet med citron og timianstegt dybhavshummer, syrlig avocadomousse, soja/ingefær syltede nødder, brøndkarsesalat og skum på brunet smør og soja.
  • Sukker- og saltbagt rødtungefilet med sauce blanquette, rimmede tomater, syltede kartoffelkugler og friterede jordskokker.
  • Krabbeconsommé og krabbesalat med cognac, brunet smør-emulsion, sprød crouton, syltede tomater og karsesalat.
  • Terrin af foie gras de canard med syltede hokkaido græskartern, sprøde maltflager, ristede nødder og hjemmelavet balsamicoglace.
  • Rosace af koldrøget Fanø laks med rugbrød og mandelcrumble, mild peberrodscreme, radisespirer, syltede hyldebær og tallerken-smækkere.
  • Hjemmerøget kammuslingcarpaccio med purløgsmayo, syltede havtorn, sprød bruchetta med parmesan, grillet peberfrugt og vinaigrette på vincotto.

Alle forretter serveres med friskbagte italienske surdejsboller samt ”Unika gourmet smør.

Hovedretter (serveres på tallerken)

  • Kalvemørbrad med jomfruhummer som ”Surf and turf”, syltede rødløg, parmesankartoffelsoufflé, ærtepuré med champagne, hummercreme og krydderurtesalat.
  • Grillet Jersey oksemørbrad med frisk trøffel, sprød kartoffelkugle, spændende grønsager og sauce ”Amarone”.
  • Trilogi af velhængt okse: letrøget oksefilet, terrin af skank og braiseret bryst, kartoffel-gaufrette, pastinakpuré, oksesky med timian og ærtesalat med ponzuvinaigrette
  • Kongen af skoven. ”Krondyr” på 2 måder – Stegt krondyrryg rullet i svampeaske, rillettes af bov i pankomel, pommes Anna, svampesauté, blomkålspuré med brunet smør og ristede hasselnødder.
  • Grillet pighvarfilet med sprøde kapers, skovsyre og syltet citron, quenelles af kartoffel og pancetta samt luftig fiskecreme med kørvel.

Dessert (serveres på tallerken)

  • Klassisk creme brûlée, karamelliseret med økologisk rørsukker, friske bær og solbærsorbet
  • Mørk chokolademousse med bagt sandkage, hindbærsorbet, friske bær og mælkeskum
  • Hvid chokoladeparfait med Amarena kirsebær, chokoladekaramel i lakrids og tuilles
  • 5 slags ”Unika” oste med syltede oliven, hjemmelavet knækbrød og abrikosmarmelade
  • Syltede gulerødder ”sous vide i krystalliseret ”jord” med kørvelsukker og mousse

Pris kr. 465,- pr. kuvert.

(Minimum 25 voksne kuverter.)