3 Retters Klassisk Menu

Forretter (serveres på tallerken)

  • Fyldt spinatpandekage med karrystuvede grøntsager, skinke, små salater og dressing.
  • Kold fisketallerken med ovnbagt laksefilet, friske Nordsørejer, dressing, farverig salat og pynt.
  • Cremet tunmousse med ristede mandelflager, rejer, farverig salat og tomatiseret dressing.
  • Sprøde luksus tarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og hakket persille.
  • Røget lakseroulade med spinatbund, flødeostecreme med tomat og citron, purløgscreme og salat.

Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.3


Hovedretter
(serveres på fade)

  • Oksesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, fuglerede med waldorfsalat, halve æbler med ribsgelé og flødevildtsauce.
  • Sprængt stegt svinekam med aspargessauce, persillekartofler samt årstidens grøntsager.
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, asier, brunede og hvide kartofler og flæskestegssauce.
  • dags oksesteg med glaserede perleløg, hvide kartofler, klassiske grøntsager og flødeskysauce
  • Sprængt oksebryst med peberrodssauce, persillekartofler, klassiske grøntsager og hjemmesyltede rødbeder.


Desserter
(serveres på tallerken eller sendes rundt)

  • Rubinsteinfromage på knust makronbund, fyldte vandbakkelser, flødeskum og chokoladesnirkel.
  • Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, jordbærsauce og flødeskum.
  • Chokoladenøddekurv med 3 slags is, bærsauce og friske frugter.
  • Hjemmelavet isbombe med 2 slags is, bærsauce, flødeskum og friske frugter.
  • Luftig citronfromage pyntet med flødeskum og chokoladepynt.

Pris kr. 300,- pr. kuvert.

(Minimum 25 voksne kuverter)