3 Retters Fest Menu

Forretter (serveres på tallerken)

  • Bagt filet af laks med citronkartoffelpuré, taggiasche oliven, cremet estragonsauce, ægte laksekaviar, crouton og krydderurtesalat.
  • Stegt helleflynderfilet med cremet risotto, brøndkarsesalat med granatæble, karseolie, høvlet parmesan og dampede blåmuslinger á part.
  • Lameller af koldrøget Hjerting laks med rugbrødscrouton, mild rygeostecreme, jordnøddemarineret frisésalat, dild og høvlede radiser.
  • Oksebresaola med artiskokpuré, syltet butternutsquash, marineret bulls bloodsalat, stegte skorzonerrødder og poppede græskarkerner.
  • Carpaccio af oksemørbrad med sennepsvinaigrette, salatbuket, frisk basilikum, ristede pinjekerner, tomatconcassé og høvlet parmesan.
  • Riellettes af Fanø laks og pocheret laks med råsyltede pærer,
    granatæblekerner, marineret salat, saltristede mandler og pestocrouton
  • Røget dyrekølle med jordskokmayo, rimmede agurker, sprøde jordskokker, rugbrødscrumble og kinesiske babyspirer

Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.


Hovedretter
(serveres på Tallerken)

  • Unghanebryst fra Hopballe Mølle, farseret med krydderurtesouffléfars, kraftig basilikumscreme, spinatkartoffelpuré, grillet fennikel ”sous vide” og dehydrerede tomater.
  • Grillstegt kalvefilet med krydderurtekappe, persillerodspuré, dampede krebsehaler, kalvesky med rosa peberkorn, fennikelcrudité og råstegte bådkartofler med estragonsalt
  • Rosastegt dyrekølle med frisk rosmarin og ristede knuste enebær, confiterede rodfrugter med svampe og persille, kraftig vildtsky med balsamico, rødbedeblade og sprøde bouillonkartofler.
  • Roulade af ”Antonius” svinemørbrad, med svampe – og persillesoufflefars, sauce Royal, grøn krydderurtekartoffel, smørglaserede minigule-rødder med fennikelfrø samt hjemmelavede flæskesvær med havsalt.
  • Rosastegt Irsk oksemørbrad med tomatiseret bearnaisesauce, kartoffellasagne, syltede svampe, stegte løg og ærtesauté med mynte.
  • Braiserede svinekæber med trøffelsky, knoldselleripuré med brunet smør, glaserede rodfrugter og friterede kartofler med oreganosalt.
  • Rosastegt lammefilet med krydderurtepanade, kartoffelfondant med citrontimian, hvidløg/chili stegte scampirejer, klassisk ratatouille og sauce Arabica.

Desserter (serveres på tallerken)

  • Terrin med dobbelt chokolademousse, chokoladeshine, brombærsirup og brombærkys
  • Tiramisu med espresso, bitter kakao, ladyfingers, mascarpone, friske bær og mynte.
  • Fragilitéroulade med 2 slags sorbet og vaniljeis, dertil frugtpuré, chokoladesnirkel og friske frugter.
  • 3 i 1 – Hindbær panna cotta, gateau Marcel og creme brûlee – friske bær og marengs.
  • Hjemmelavet vaniljeis rullet i Oreo-crumble, sprød vaffel, friske bær og myntesirup.
  • Bagt æblekage med mandler, vaniljesoftice, krystalliseret hvid chokolade og dehydrerede æbler
  • Hjemmelavet jordbærparfait med marengsbund, jordbærsirup, syltede jordbær og jordbærstøv

Pris kr. 375,- pr. kuvert.

(Minimum 25 voksne kuverter.)