1-, 2- og 3 retters menu – valgfri

Hovedret kr. 95,-

2 retter kr. 150,-

3 retter kr. 199,-

Forretter:

  • Reje cocktail  med brød og smør
  • Tarteletter med høns
  • Varmrøget peberlaks

Hovedret:

  • Hvidløgsmarineret svinefilet med stegte kartofler
  • Kalvesteg med hvide kartofler
  • Oksesteg med hvide kartofler
  • Fyldt kylling med flødekartofler
  • Grillet banderet svinemørbrad med små stegte kartofler
  • Flæskesteg med hvide kartofler og rødkål
  • Lasagne
  • Frikadeller med hvide kartofler
  • Dansk bøf med bløde løg

Alle retter serveres med salater eller grønt efter årstiden samt sauce

Dessert

  • Citronfromage
  • Rom fromage
  • Frugttærte på mazarinbund
  • 2 slags hjemmelavet is

MIN. 10 betalende kuverter